Noi acordăm foarte mare atenție protejării datelor dvs. personale și vrem să vă simțiți în siguranță în timpul vizitării paginii noastre de internet. Protecția vieții dumneavoastră private în faza de procesare a datelor personale constituie un aspect important pentru noi, de care ținem seama în cursul desfășurării proceselor noastre de afaceri, Datele personale ale vizitatorilor paginii noastre de internet sunt înregistrate și procesate conform prevederilor legale privind protecția datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora.

Best Auto Tm Import SRL se obligă să păstreze confidențialitatea datelor personale furnizate de către dumneavoastră prin intermediul site-ului https://bestautotm.ro,  așa cum prevăd dispozițiile Legii 363/2018 cu modificările ulterioare privind protecția datelor personale. Orice informație furnizată de dumneavoastră va fi considerată și va reprezenta consimțământul dumneavoastră expres ca datele dumneavoastră personale să fie folosite de Best Auto Tm Import SRL în conformitate cu scopurile menționate mai jos.

Best Auto Tm Import va folosi datele personale în scopul administrării tehnice a paginii de internet, pentru evidența clienților, pentru sondaje de produs și pentru marketing, dar numai în măsura în care acest lucru e necesar. 

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastră sunt utilizate în următoarele scopuri:

• Pentru a definitiva rezervările şi achiziţiile pe care le-aţi efectuat prin intermediul website-ului nostru, precum și pentru a răspunde cât mai eficient la cererile primite din partea dumneavoastră.

• Pentru a vă furniza un serviciu personalizat şi de a vă asigura că nu veţi omite nicio ofertă sau informaţie care v-ar putea interesa.

• Datele furnizate (nume, adresă, numărul de telefon, adresa de e-mail etc.) sunt obligatorii pentru scopul în care au fost preluate la acel moment și a putea procesa solicitările și pentru a fi contactat în cazul unei eventuale situații.

• Întocmirea contractelor, facturilor proforme și fiscale.

• Îndeplinirea unor obligații legale (ex: evidența contabilă și raportările către instituțiile abilitate)

• Alte scopuri administrative și analize interne.

Transferul datelor cu caracter personal către terți

Best Auto Tm Import SRL înțelege importanța protejării confidențialității informațiilor furnizate de către clienții săi, de aceea nu vindem și nici nu distribuim informații personale către terțe părti.

Best Auto Tm Import SRL transmite informațiile cu caracter personal, conform obligațiilor legale, în cazurile legate de desfășurarea activității:

• Agenției Nationale de Administrare Fiscală

• Altor Organe și Instituții abilitate ale statului

• Serviciului de contabilitate

Best Auto Tm Import SRL poate, de asemenea, să transmită informații cu caracter personal terților în următoarele cazuri:

• cu acordul dumneavoastră;

• dacă este necesară transmiterea unor informții în vederea furnizării produselor și serviciilor solicitate de dumneavoastră;

• în cazul în care informația e necesară partenerilor companiei pentru îmbunătățirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de dumneavoastră. Companiile partenere au dreptul de a utiliza datele cu caracter personal furnizate direct de Best Auto Tm Import SRL doar în măsura în care este necesară;

• în cazul în care activitățile și acțiunile dumneavoastră contravin termenilor si conditiilor statuate de Best Auto Tm Import SRL;

• în cazul în care Best Auto Tm Import SRL fuzionează sau e achiziționată total sau parțial de o altă companie. iar baza de date e transferată noului operator;

• în cazul în care Best Auto Tm Import SRL devine insolvabilă, voluntar sau involuntar, prin lichidatorul, administratorul sau cumpărătorul, baza de date poate fi vândută, autorizată, tranzacționată doar cu acordul instanței.


Perioada pentru care sunt pastrate datele cu caracter personal

Având în vedere că scopul principal pentru care sunt colectate datele cu caracter personal este reprezentat de procesul de  interacțiune cu site-ul https://bestautotm.ro  precum și acțiunile de rezervare și achiziție de produse, datele vor fi păstrate pentru perioada necesară pentru derularea acestui proces, pentru interacțiunea ulterioară precum și pentru perioada prevazută de legea fiscală.


Controlul accesului și securitatea

Din motive de securitate, datele clienților nu pot fi accesate direct decât de către reprezentanții Best Auto Tm Import SRL. La cerere, clienții pot fi informați cu privire la, respectiv pot solicita actualizarea datelor cu caracter personal în mod gratuit. Protecția datelor cu caracter personal se face prin diverse metode specifice neprezentate din motive de securitate. 


Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă vom considera că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Daca aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate, vă rugăm să ne scrieți pe e-mail.