DEALER AUTO Second Hand din Timișoara

SC BEST AUTO TM IMPORT SRL, parc auto second-hand, autorizat în comerțul cu autoturisme, având în permanență pe stoc. Importăm autoturisme rulate exclusiv din Germania, direct de la proprietari.Oferim posibilitatea achiziționării și prin intermediul ratelor fixe.

  

GARANȚIE TEHNICA

La fiecare autoturism achiziționat din parcul nostru auto, veți beneficia de o GARANTIE TEHNICA, fără nici un cost suplimentar din partea cumpărătorului  pentru următoarele elemente:

 MOTOR, respectiv: bloc motor, pistoane, cămăși, segmenți, bielă, cuzineți, arbore cotit, chiuloasă, garnituri de chiuloasă.

+ CUTIE DE VITEZE – toate componentele interne ale acestora

 

LIVRARE GRATUITĂ 

Asigurăm transport GRATUIT pentru autoturismul achiziționat la domiciliul clientului oriunde în țară !

 

FINANȚARE  

Cu avans cuprins între 0% si 30% din valoarea autoturismului, indiferent de marca sau vechimea acestuia în maxim 2 ore de la solicitare,în funcție de profilul și gradul de eligibilitate al clientului se stabilește avansul.Rambursarea anticipată a sumei creditului ( parțială sau totală) se poate realiza oricând doriți. Oferim finanțare si pentru persoane juridice.

 

ASIGURĂM NUMERE ROȘII PROVIZORII 

Dacă domiciliul dumneavoastră se află în alt județ.Odată cu achiziționarea autoturismului, se vor pune la dispoziție toate documentele și informațiile necesare pentru înmatricularea definitivă în Romania, a autoturismului cumpărat.

 

CONSULTANȚĂ

Asigurăm  consultanță în vederea  înmatriculătii definitive a autoturismului.